Brochurer

DOWNLOAD

PCI-kernesortiment byggeteknikMindre er mere – det er hvad PCI-kernesortiment byggeteknik står for med sit overskuelige antal produkter, der tilbyder maksimale fordele. Til alle daglige udfordringer på byggepladsen – uanset om det er bygningstætning, betonrenovering eller gulvrenovering.


Læs mere i brochuren

PCI-Kernesortiment til fliserPCI-kernesortiment til fliser er reduceret til det væsentlige og tilbyder alt, hvad du behøver. Det dækker de fleste af dine daglige udfordringer i forbindelse med fliselægning. Uden at du skal give afkald på produktsikkerhed, gode arbejdsegenskaber eller æstetik.


Læs mere i brochuren

PCI-Kernesortiment til naturstenOverskueligt, men alligevel komplet – PCI-kernesortiment til natursten er reduceret til det væsentlige og tilbyder alt, hvad du behøver. Det dækker de fleste af dine daglige udfordringer i forbindelse med lægning af natursten. Uden at du skal give afkald på produktsikkerhed, gode arbejdsegenskaber eller æstetik.


Læs mere i brochuren

Legende let fugning og nem rengøringEpoxyharpiksmørtlen PCI Durapox® Premium er specielt udviklet til fugning af overflader, hvor udseendet er meget vigtigt, som f.eks. fliser, mosaik og porcellanoto. Til kemikalieresistent og vandtæt lægning og fugning af væg- og gulvbelægninger.


Læs mere i brochuren

Selvudflydende afretningslagDen nye afretningsmørtel PCI Novoment® Flow muliggør udlægning i stående stilling på grund  af optimale selvkompakterende udflydning. 


Læs mere i brochuren

Letvægts mørtel til afretningslagDen nye afretningsmørtel PCI Novoment® Flow muliggør udlægning i stående stilling på grund  af optimale selvkompakterende udflydning. 


Læs mere i brochuren

Fuge og glasmosiak i farvemæssig harmoniDen innovative epoxyharpiksmørtel PCI Durapox® Premium Harmony er specielt udviklet til fugning af flerfarvet glasmosaik på væg og gulv. Det gennemsigtige, næsten usynlige fugemateriale samler lyset og reflekterer gløden fra de omgivende glassten


Læs mere i brochuren

Top aktuelle løsninger til byggeriet 2019/20Løsninger der giver masser af værdi og mening

 

De nye produkter møder de højeste krav til kvalitet og arbejdsegenskaber. De er nøje udviklet til specifikke behov
og krav i byggeriet. De sikrer sporbarhed i byggeriet og opfylder EN standarder der er nødvendig i dokumentation
i kvalitetssikringen.


Læs mere i brochuren

Fuger lige efter din smagDe dygtigste kokke bringer harmoni og overraskende smagskompositioner på tallerkenen, hvor de med krydderier
og forskellige smage skaber en fantastisk smagsoplevelse.


Det er de tanker der er bag de forskellige fugeløsninger som PCI tilbyder. Fugeløsningerne er et vigtigt bidrag til
rummet hvor de optisk tilpassede fugefarver sikrer et resultat efter din smag.


Læs mere i brochuren

PCI - Byggeteknik


Anvendelsesområderne for PCI-produkter inden for byggeteknik er meget mangfoldige. Fælles for dem alle er, at de bidrager til at sikre bygningsværkets uproblematiske funktion i mange år fremover. PCI har i mange år haft succes med dette i Europa.


Læs mere i brochuren

Sikker renovering af kritiske underlag


PCIs afretningssystem til gulve


Istandsættelse og renovering af gulve er et område i vækst. Det er for øjeblikket den vigtigste sektor inden for byggeriet og giver mange udfordringer for alle involverede parter. Målet er at finde skræddersyede løsninger, der virker, og kan implementeres både hurtigt og effektivt.


PCI tilbyder effektive løsninger til renovering af gulve og kritiske underlag, der lever op til netop disse krav.


Læs mere i brochuren

Renovering og vandtætning


Bygninger er udsat for forskellige miljøbelastninger, der kan beskadige konstruktionen. I særdeleshed kan indtrængende fugt medføre adskillige skader. For at udbredre sådanne skader permanent skal der anvendes saneringspudssystemer og supplerende foranstaltninger for at tætne bygningskonstruktionen.


I denne brochure præsenteres forskellige praktiske eksempler på indtrængende fugt i murværk og egnede reparationsforanstaltninger i PCI-systemet.


Læs mere i brochuren

Professionelle løsninger til have- og anlægsgartnere


Professionelle sætter deres lid til PCI – og det med rette. PCI tilbyder førsteklasses produkter og velafprøvede systemer, omfattende service og naturligvis pålidelige løsninger; der er selve fundamentet for en problemfri udførelse. Som specialist i faget arbejder PCI kontinuerligt for at videreudvikle og forbedre produkter, som hjælper have- og anlægsgartnere samt flise- og gulvlæggere med et udføre et godt stykke arbejde. Vores produkter er udelukkende rettet mod professionelle aktører. I denne brochure præsenterer vi vores specialprodukter til have- og landskabsdesign.


Læs mere i brochuren

Lægning af storformat fliser og plader


Til Sagen Nr. 21


Store keramiske fliser skaber et enestående miljø, men hvad skal man være opmærksom på men hensyn til lægning af storformat fliser og plader?


Læs mere om de store krav moderne belægninger stiller til fliselæggeren og fliseprodukterne.

Sikker opbygning af brostensbelægninger


Til Sagen Nr. 23


Bundet/forankret eller ubundet udførelse: en beslutning, der påvirker fugerne.


Læs mere om disse to konstruktionsmetoder samt Vandgennemtrængelige og vandtæt fugning.

Forarbejdning af cementbaseret fugemørtel


Til Sagen Nr. 25


Grundlaget for perfekt fugning er det rigtige værktøj og at den angivne mængde blandevand overholdes. I denne tekniske artikel fortæller vi detaljeret, de ting du skal tage hensyn til lige fra blanding af fugemassen til afvaskning af fugerne.